ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Απόστολος Χαλκιάς

69971056176932401818

Λιγα λογια για εμας

Αποφράξεις στο Χαλάνδρι

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, η “Αποφράξεις Χαλκιάς” μπορεί να φέρει εις πέρας οικιακές αποφράξεις (σιφώνια, νιπτήρες, μπανιέρες, κουζίνες κ.α.), αποχετεύσεων δήμων, νοσοκομείων, στρατοπέδων, πολυκατοικιών κ.λ.π. Με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων, αλλά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, αποκαθιστά προβλήματα επαναφέροντας τις σωληνώσεις, ακόμα και στην αρχική μορφή τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης εγγυάται το αποτέλεσμα ακόμα και για το πιο δύσκολο περιστατικό. Με τη χρήση ριζοκοπτών μπορούμε να προχωρήσουμε στην κοπή ριζών που μπορεί να έχουν προκαλέσει ένα πρόβλημα. Με τους τελευταίας τεχνολογίας λιποκόπτες δίνουμε λύση στις βουλωμένες αποχετεύσεις που προέρχονται κυρίως από λίπη και στερεοποίηση απορρυπαντικών, ενώ με τα πιεστικά μας μηχανήματα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις για την αποφυγή προβλημάτων

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ στο χαλανδρι

Συχνά οι κάτοικοι στο Χαλάνδρι καλούνται να αντιμετωπίσουν τυχόν πλημμύρες ύστερα από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως οι έντονες βροχοπτώσεις και σε περιπτώσεις σπασμένων σωληνώσεων. Η ομάδα μας με τον κατάλληλο εξοπλισμό της μπορεί να  σας απαλλάξει από τέτοια προβλήματα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΒΟΘΡΩΝ στο χαλανδρι

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή δράση στον τομέα καθαρισμού βόθρων. Με ταχύτητα, επαγγελματισμό και χαμηλές τιμές ερχόμαστε να καθαρίσουμε το βόθρο σας στο Χαλάνδρι. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μας τηλεφωνήσετε και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμά σας στέλνοντας το εξειδικευμένο συνεργείο μας.Ο καθαρισμός του βόθρου πρέπει να γίνεται πάντα από επαγγελματίες του είδους μιας και πρόχειρες λύσεις μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του βόθρου και των ωφέλημων βακτηρίων που υπάρχουν. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας έρχεται στο σπίτι, το γραφείο, το ξενοδοχείο, το νοσοκομείο, το διαμέρισμα, την πολυκατοικία ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο με ένα μόνο τηλεφώνημά σας προσφέροντας τον καθαρισμό βόθρου οικονομικά σε ολόκληρο το Χαλάνδρι.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ στο χαλανδρι

Ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα που αναφέρουν οι πελάτες μας είναι η προσβολή τους από κοριούς και ψήλους. αυτό είναι κατανοητό μιας και τα δύο αυτά έντομα είναι από τα πιο ενοχλητικά και επικίνδυνα προς τον άνθρωπο. Έχοντας παρατηρήσει αυτήν την επιτακτική ανάγκη των πελατών μας εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας έχει εξειδικευτεί την αντιμετώπιση, απολύμανση, απεντόμωση για ψύλλους , κατσαρίδες και των κοριών με θεαματικά αποτελέσματα ώστε οι πελάτες μας να μπορούνε να κοιμούνται ξένοιαστοι.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η εταιρεία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τελευταίας γενιάς εξοπλισμό και να φέρει εις πέρας σύνθετες περιπτώσεις αποφράξεων αποχετεύσεων και διαφόρων επισκευών σωληνώσεων. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό εργαλείο, την κάμερα αποχέτευσης με έγχρωμη απεικόνιση για να διαπιστώσουμε τις πιθανές βλάβες του δικτύου σας, για την εύρεση ακόμα και των λιγότερο ορατών φθορών και ρωγμών στο αποχετευτικό σας σύστημα. με αποτέλεσμα την στοχευμένη και άμεση επίλυση του.

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ στο χαλανδρι

Η τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης μπορεί να αποκαταστήσει τους σωλήνες σας και να τους επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση. Επιτρέψτε στην Αποφράξεις Χαλκιάς να εφαρμόσει αυτή την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να κάνει τους σωλήνες στο σπίτι σας να ρέουν ελεύθερα ξανά!. Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην συντήρηση αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1980 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΙΦΩΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΙΦΩΝΙΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΟΡΟΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΡΙΖΟΚΟΠΤΗΣ
ΛΙΠΟΚΟΠΤΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ